Vuokrattavat loma-asunnot
»Katinpiha E1
»Katinpiha E3
»Matkailuauto, Raisio
»Tarjouksia

Sijaintikartta
»Katinpiha E1 ja E3

Vuokatin palveluja
»www.vuokatti.fi
»Sotkamon kunta

MATKAILUAUTO   Carado T 348

Matkailuauto on uusi, nykyaikaisella nostovuoteella varustettu, puoli-integroitu matkailuauto, rekisteröity käyttöön vuonna 2016. Autossa on istumapaikkoja kuljettajan lisäksi neljälle ( 4 ), hyvät nukkumapaikat kuudelle ( 6 ) ja hyvät varusteet, jotka selviävät tarkemmin teknisessä- ja varusteluosassa.

Matkailuautossa on kompaktissa muodossa kaikki liikkumiseen, matkustamiseen ja yöpymiseen tarvittavat elementit. Matkailuauto soveltuu lomareissuille, harrastusmatkoille ja työmatkoille, matkustamiseen ja asumiseen ajasta tai paikasta riippumatta. Autossa on hyvät, tilavat varastotilat matkatavaroille..

Matkailuautossa hoituvat hyvin asuminen, nukkuminen, ruokailut, hygienia, sisällä tapahtuva harrastaminen ja viihtyminen, sekä auto on hyvä tukikohta muulle, ulkona tapahtuvalle harrastamiselle ja toiminnalle. Mikään ei ole aikaan eikä paikkaan sidottua. Ajaminen nykyaikaisella matkailuautolla on yhtä helppoa kuin henkilöautolla ja sama B-ajokortti riittää.  Auton käyttökustannukset ovat edulliset, kulutus nykyaikaisella 2.3 l dieselmoottorilla normaaliajossa on alle 10 litraa.

Kyseinen matkailuauto soveltuu hyvin isommankin perheen käyttöön. Tietenkin muukin viiden (5) hengen ryhmä mahtuu ja viihtyy autossa mainiosti,     mutta auto ei ole myöskään liian suuri pariskunnille.  Auton sisätilat ovat kompaktista koosta huolimatta avarat ja viihtyisät, joten sadepäivänäkin on tilaa harrastaa ja touhuta kaikkea sisällä. Parhaiten kaikki selviää tutustumalla autoon ja pienellä koeajolla.

Auto on rekisteröity: Vuokraus ilman kuljettajaa. Kaskovakuutuksen omavastuu vahingon sattuessa, vahingosta riippuen, 1.200 – 2.000 €.

Vuokraamisesta tehdään oma vuokrasopimus vuokrausehtoineen
 

TEKNINEN JA VARUSTELUOSA:

Merkki: Carado T 348 Fiat 2,3 Mjet 130 hv, vm 2016
Koko: Pituus 687 cm, leveys 232 cm, korkeus 291 cm
Istumapaikat: Rekisteröity  1 + 4 henkilölle
Vuodepaikat: 6:lle henkilölle
Ajokorttivaatimus: B
Nopeusrajoitus: 100 km/h
Väri: Pääväri valkoinen
Ajovarustus: ABS lukkiintumattomat jarrut ja jarruvoimansäädin, EPS-ajovakauden hallinta, ASR-luistonesto ja mäkilähtöavustin, ajotietokone, kuljettajan ja etumatkustajan airbag, ohjaamon ilmastointi, vakionopeudensäädin, radio/CD-soitin.
Talvivarustus: Trumatic C 6002 kaasulämmitin varustettuna 2 kW sähkövastuksella, sähköinen lattialämmitys, eristetty ja lämmitetty vesijärjestelmä, hyvä eristys seinissä ja katossa, ohjaamon ulkopuolinen talvipeite.
Muut asuintilan varusteet: Kääntyvät etuistuimet, kaasuliesi 3 levyinen, iso jääkaappi pakastinlokerolla, lämmin- ja kylmävesi, kemiallinen WC ja suihku, liesituuletin, radio/CD-soitin, TV-antenni ja teline, 17” digi-TV, led-valaistus, Mini Heki kattoluukku, ohjaamon kattoikkuna, hyttysovi, ikkunoissa hyttysverkot ja pimennysverhot, sähköinen ulkoporras, polkupyöräteline, ulkovalo, monipuoliset matot ja verhot, mm. takaosan väliverho, vaatekaappi ja runsaasti muuta säilytystilaa. Autossa on lisäksi vasemmalta puolelta täytettävä lämmitetty takatalli/varasto.
Muut varusteet: Peruutuskamera, (navigaattori lisähinnalla), retkipöytä ja tuolit, siirrettävä ulkoporras, 230 V:n kaapeleita 2 kpl ja adapteri, Suomen kartasto ja leirintäopas, lajitelma varasulakkeita, taskulamppu, turvaliivit. Siivousvälineet.  2 kg jauhesammutin ja sammutuspeite.
Ruokailuvälineet: Ruokailu- ja ruuanlaittovälineet kuudelle. Erillinen luettelo..
Vuokraushinnat:

Hinnoittelukaudella 2016. Talvikausi 780 €/vko, välikausi 890 €/vko ja sesonkiaika 1.090 €/vko.

Kysy tarjousta, räätälöidään hinta tarpeittesi (vuokrausaika, ajokilometrit, henkilömäärä yms)  mukaan..

Yhteystiedot

Puh. 0500 380400
jouko [ät] sunkatti.fi
 
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto